Nëse mërzitet mund të vdes, ja historia e trishtë e 5- vjeçares

UntitledBëhet fjalë për Isabell Tipper e cila gëzon një histori të dhimbshme. PËr të jeta duhet të jetë e qetë dhe plot gezim, pasi në të kundërtën gjendja e saj mund të përkeqësohet. Një histori e trishtë e 5- vjecarës e cila po Lufton me jetën pas disa problemeve në zemër. Nëse ajo kalon ndonjë shqetësim, mërzitje ajo mund të kalojë një sulm kardiak. Prindërit e saj me lot në sy flasin për situatën e vajzës, duke e ditur se për të nuk ka shpëtim.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here