Shfaqet hëna gjigante edhe në Tiranë, ja foto

HENA-GJIGANTEMediet e huaja kanë paralajmëruar se gjatë mbrëmjes së sotme ka për të pasur një fenomen jo të zakonshëm.

Ata kanë shkruar se hëna do të jetë e plotë dhe ajo do të ndriçojë. Fenomeni mund të shihej edhe në Tiranë. Ky fenomen ndodh për shkak se orbita e hënës është në formë ovale dhe se hëna ndodhet shumë pranë Tokës.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here