Harta e emigracionit: Greqia “bëhet” Shqipëri

hartaaGazeta britanike “The Independent” ka publikuar një hartë shpjeguese per lëvizjet më të shumta të emigrantëve.

Sipas gazetes, të dhënat janë marrë nga një studim i vitit 2015, bërë nga Organizata e Kombeve të Bashkuara.

Kliko per me shume info

Njoftohet se harta është ndërtuar dhe në bazë të të dhënave të Eurostat, për azilkërkuesit nga janari 2015 deri në qershor 2016.

Sipas hartës, Greqia është bërë Shqipëri dhe e kundërta: Shqipëria-Greqi. Nga ana tjeter, Kosova është bërë një “Shqipëri e dytë”.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.