Gruaja që poshtëron meshkujt, asnjë burrë nuk i bën ballë?!

gruaja-domonueseNjë grua dominuese ka zbuluar katalogun e mjeteve që përdor për të torturuar dhe poshtëruar meshkujt që e paguajnë atë për të bërë pikërisht këto gjëra.

Punonjësja e seksit që thërritet Mistress Magpie, nga Plajmuthi i Anglisë, është e specializuar në lidhje, dominim, sadizëm dhe mazokizëm.

Kliko per me shume info

Ajo ka 4 vite e specializuar në këtë fushë dhe klientët që i vijnë në shtëpi i godet me kamzhik, bastun ose vizore.

Por, 33-vjeçarja thotë se puna që bën nuk është vetëm të goditurit e mashkullit, por edhe luajtja e roleve, lidhja me litar apo skllavërimi i tij.

“Meshkujt nuk më paguajnë për të bërë seks me ta, por që t’i poshtëroj. Duan që t’i detyroj të veshin rroba femrash ose t’i ofendoj rëndë. Është një fushë shumë e gjerë, jo vetëm rrahje”, tregon Margareth.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here