Më në fund pjesë e “Google Street View”, njihuni me Shqipërinë përmes saj (Foto)

UntitledMë në fund Shqipëria pjesë e “GoogleStreet View”. E deklaruar dhe më herët që edhe Shqipëria do përfshihej, lajmi më në fund konfirmohet. Shërbimi “Google Maps” më në fund ka bërë të aksesueshëm në “Street Vieë” pjesën më të madhe të Shqipërisë.

Tirana, Vlora, Shkodra, Kruja, Durrësi, Fieri, Saranda, Gjirokastra etj janë disa prej qyteteve të cilat tashmë do mund t’i shohim me anë të “shikimit të rrugës”.

Kliko per me shume info

Theksi është vënë kryesisht në qytetet kryesore turistike të vendit, rrugët kryesore lëvizëse, dhe disa rrugë më të vogla.

Tashme turistët që janë të interesuar për të vizituar Shqipërinë, mund t’i hedhin një sy në kohë reale vendin tonë pa u nisur ende

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.