Golf VII Kabrio së shpejti në treg, ja si do të duket(Foto)

UntitledSë fundmi, është promovuar modeli Volksëagen Golf VII i ristilizuar, ndërsa tani dizajneri i pavarur i ashtuquajtur X-Tom Design është marrë me idenë se si mund të duket ky model në version kabrio.

Golf kabrio aktual ende vazhdon të bazohet në gjeneratën e mëparshme.
Megjithatë, deri më tani nuk është konfirmuar ende asgjë në lidhje me versionin kabrio të modelit të ristilizuar Golf VII.
X-Tom Design për këtë Golf VII në version kabrio ka parashikuar pjesën e përparme më të zbukuruar, të ngjashme sikur modeli i ristilizuar i Golf VII. Ndër të tjera, ai ka parashikuar edhe mbrojtësit e rinj, shiritat nga kromi të vendosura në pjesën e poshtme të maskës së përparme, si dhe dritat LED.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.