Gjimnazistja tund të pasmet para klasës, mësuesja shkrihet së qeshuri

A arrini ta shpjegoni se përse një gjimnaziste tund të pasmet para klasës në një orë mësimi ku mësuesja shijon shfaqjen?
Që po bëjnë gallatë, kjo kuptohet, por a ka lidhje kjo gallatë me orën e mësimit? Videoja është filmuar në një nga gjimnazet në Tiranë, ndërsa të bën përshtypje reagimi i mësueses që e lejon nxënësen të japë shfaqje të tilla para klasës dhe argëtohet kështu në një orë mësimi.

Se mos është shpikur ndonjë lëndë që quhet “Gallata” dhe s’dimë gjë!

Kliko per me shume info

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here