Rëndohet gjendja në Fushë- Krujë dhe Burrel, evakuohen disa familje

14996290_331789360513700_342113776_nReshjet e shiut sa vijnë dhe po shtohen dhe gjendja po përkeqësohet. Raportimet e fundit nga Drejtori i Emergjencave Civile bëri të ditur se në Fushë- Krujë janë evakuuar 7 familje, ndërsa në Urakë të Burrelit 17 familje.Raportohet se gjenden në rrezik tre familje dhe janë duke mbërritur forcat e ushtrisë për evakuimin e tyre. Por gjendje e rënduar është dhe në Lezhe, ku menjëherë janë dërguar nga Ministria e Mbrojtes 30 trupa në qarkun e Lezhës, ndërkohë që janë në gatishmëri dhe 6 mjete të kalueshmërisë së lartë. Forcat e ushtrisë pritet të ndërhyjnë dhe në Derven pas daljes nga shtati të lumit Zezë dhe në Borizanë.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.