Furtunë në burgjet e Kosovës, pezullohen tetë oficerë

burgu-grekMinistria e Drejtësisë, përkatësisht Shërbimi Korrektues i Kosovës, ka pranuar aktakuzën e ngritur nga Prokuroria Themelore në Prishtinë – Departamenti për Krime të Rënda, ku është informuar se ndaj tetë oficerëve korrektues të Qendrës së Paraburgimit në Gjilan dhe Qendrës së Paraburgimit në Lipjan, është ngritur aktakuzë për veprën penale “Keqpërdorim i pozitës apo autoritetit zyrtar”.

LEXO EDHE:  Më shumë se 80 deputetë shqiptarë mbajnë armë!

Me qëllim që procedura penale të zhvillohet në mënyrë të pavarur, të paanshme dhe të pandikuar, Shërbimi Korrektues i Kosovës, ka marrë vendim për suspendim të këtyre zyrtarëve:

Kliko per me shume info

1. G.S

2. XH.D

3. K.RR

4. M.M

5. A.L

6. D.B

7. M.M

8. A.S

Kliko per me shume info

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here