Fitorja e Trump, flet Basha: Do ndihmojë Shqipërinë të rigjejë rrugën e humbur

basha-pdPas fitores së Trump, edhe kryetari i PD-së, Lulzim Basha ka një urim dhe një mesazh.
Pasi u pyet për marrëdhënien e Shqipërisë me SHBA-të, ai u përgjigj se do marrëdhënia do të forcohet, duke u treguar bindur se do të ndihmojë Shqipërinë të rigjejë rrugën e humbur të demokracisë ku qytetarët përmes votës së lirë do të vendosin të ndahen nga e keqja.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here