Fitorja e Trump është parashikuar që para 16 vitesh, njihuni me faktet (Video)

trump-gruaja16Trump fiton zgjedhjet, dheh kjo ditë e sotme i dedikohet vetëm atij. Donald Trump mendohet se e ka shprehur këtë post që para 2 dekadash, por askush nuk e mbështeti apo ta besonte.
Por, kjoo dëshirë e tija u plotësua para 16 vitesh në filmin vizatimor ‘’The Simpson’’. Në episodin “Bart to the Future”, i transmetuar në mars të vitit 2000, Lisa Simpson zgjidhet në krye të Shteteve të Bashkuara duke pasuar në këtë post Donald Trump.

“Kemi trashëguar një buxhet të falimentuar nga Presidenti Trump”, thotë ajo në takimin e parë në Zyrën Ovale.

Kliko per me shume info

“Ishte një paralajmërim logjik për Amerikën, që dukej se po shkonte me shpejtësi drejt marrëzisë në atë kohë”, thotë skenaristi i filmit vizatimor, Dan Greaney për “The Hollyëood Reporter”.

“Parashikuam që Trump do të ishte President që në vitin 2000. Në atë kohë na u duk si emri më absurd dhe shakator që mund të mendonim dhe kjo është e vërtetë edhe sot. Shkon përtej satirës”, deklaroi për “The Guardian” krijuesi i “The Simpson”, Matt Groening.

https://youtu.be/WecTaboaoi4

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.