Fitorja e Trump, studentët shkaktojnë trazira duke protestuar në rrugë

UntitledFitorja e Trump ka trazuar pjesën tjetër të popullsisë. MËsohet se student të shumtë janë larguar nga konviktet e tyre dhe nga kampuset duke bërtitur “F ** k Trump” dhe “Bitch!”. Kjo mendohet se ka ndodhur në Oregon, ku Hillary ka fituar zgjedhjet, dhe kjo ka bërë që banorët e saj të protestojnë. “Të kujt janë këto rrugë? Këto janë rrugët tona!”, brohorisnin demonstruesit. “Ne nuk e zgjodhëm Trump”.

Nga ana tjetër Presidenti i ri amerikan, Donald Trump deklaroi se do të punojë për republikanët dhe demokratët, duke iu kërkuar këtyre të fundit ta ndihmojnë.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.