Fitorja e Trump, shikoni reagimin ironik dhe poshtërues të reperit amerikan (Foto)

UntitledPas fitores së Trump, shumë këngëtar, aktorë janë shprehur ashpër ndaj presidentit më të ri të vendit të tyre. KËtë herë bëhet fjalë për Snoop Dogg, i cili në një foto në Instagram shkruan: “Sot është dita e dytë më e keqe pas asaj të 11 shtatorit për Amerikën”.
Vlen të përmenden që reperi ka qënë një ndër simpatizantët më të dukshëm të Hillary dhe kjo fitore e ka parë pak keq reperin.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here