Defekti në motor, Ferrari me vlerë 180 mijë $ shpërthen në flakë

Një “Ferrari” që kap vlerën 180 mijë dollarë ka shpërthyer në flakë. Makina ishte e një qytetari nga Sidneji.
“Daily Mail” shkruan se pas një defekti në motor, “Ferrari” i Tan Shukla-s mori flakë. Por sikur të mos mjaftonte kjo, i vodhën edhe sendet personale.

Personi, i cili i ndohmoi të fikte zjarrin shfrytëzoi kohën kur Shulka po i telefononte Policisë për ti marrë portofolin dhe një laptop.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here