Femra, një zgjidhje për ju! Si të bëni pazar dhe të mos shpenzoni

Untitled“Moneysavingexpert.com”  na jep disa këshilla se si të fitojmë nga ulja e çmimeve. Në momentin që shihni tabelën e uljeve të çmimeve të ushqimit, atëherë mos e merrni shumë seriozisht. Arsyeja është se ato mund të jenë pak para datës së skadencës, e kjo është edhe një motiv se pse çmimi bie shumë.

Gjithashtu “Moneysavers” ka pyetur stafet e supermarketeve për sekretet e tyre në reduktimin e çmimeve.  Drejtuesit e supermarketeve të mëdha kanë thënë se në kohë të ndryshme të ditës, vendosin reduktim të çmimit dhe në faqen e internetit tregojnë kohën kur është momenti i  duhur për të shkuar. Zakonisht koha mund të jetë e ndryshme në varësi të dyqanit, por “Money Saving Expert” thotë: “Stafi i shumë supermarketeve ka autoritetit të reduktojë çmimet për të shitur produkte të cilat mund të jenë dëmtuar apo janë afër datës së skadencës”.

Kliko per me shume info Kliko per me shume info

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Ikonat e bukurisë që në jetën reale paraqesin dicka tjetër, komplet ndryshe (Foto)

Vajzat të cilat kanë fituar cmimet e bukurisë, nuk të njëjta si ...