Akuzat për abuzim me fëmijët, ja cfarë zbuloi FBI për Brad Pitt

brad-pittAktorja Angelina Jolie kishte akuzuar Brad Pittin për abuzim me fëmijët.

Për këtë arsye FBI-ja kishte nisur një hetim të zgjeruar rreth këtyre akuzave kundër aktorit amerikan.

Kliko per me shume info

Por, pas shqyrtimit të rrethanave është vërtetuar se Pitt nuk ka abuzuar me fëmijët siç pretendonte Jolie.

“FBI ka shqyrtuar të gjitha rrethanat. Asnjë nga akuzat e Angelian Joliet nuk janë vërtetuar dhe Pitt nuk ka abuzuar me fëmijët”, thuhet në deklaratë.

Ndryshe, Pitt do të vazhdojë të luftojë për marrjen e kujdestarisë së fëmijëve.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here