Fakte shokuese/ Femrat Kardashian- Jenner janë të mallkuara?!

kardashian-familyNjë fakt ka tronditur Amerikën, dhe shumë të tjerë jashtë saj. Po flitet për mallkimin e femrave Kardashian- Jenner.
Disa fakte tregojnë se kjo e thëën është e vërtetë.
Si fillim, martesa e e Kris dhe Bruce Jenner e cila dështoi pas 22 vitesh, para se Bruce të kthehet në Katlin. Më pas ajo u përfshi në një aksident fatal rrugor. Kim Kardashian u martua me reperin Kaney Ëest në 2014, pas 2 vitesh martesë, Kaney Ëest u shtrua në një spital, thuhet se ai vuan nga probleme të rënda psikologjike. Kloe dhe Lamar folën për një ndarje në 2015, pas një viti, ai u gjend pa ndjenja në një bordello. Në 2011 Kim u martua me Kris Humphries, pas 72 ditësh ata u divorcuan. Kortney ka 3 fëmijë me Sccot-in, por asnjëherë nuk u martuan. Gjatë bashkëjetesës me të, ai shfaqi probleme me pijen. Së fundmi, lidhja më e përfolur është ajo e Kylie dhe Tyga. Lidhja e tyre e pakuptuar, njëherë bashkë e njëherë të ndarë. Tyga gjatë kësaj përiudhe ka shfaqur probleme financiare.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.