Do të shkoni në Elbasan për të parë ndeshjen? Policia ka një njoftim të rëndësishëm

elbasan-arenaPolicia u ka bërë me dije tifozëve që duan të shkojnë në Elbasan si dhe të gjithë përdoruesëve të rrugës Elbasan -Tiranë dhe anasjelltas se: Lëvizja me automjet nga Elbasani për në Tiranë nëpërmjet tunelit do të jetë e lirë deri në orën 17.00 të ditës së sotme.

Ndërsa lëvizja nga Tirana për në Elbasan nëpërmjet tunelit do jetë e lirë deri në orën 17.30 po të ditës së sotme. Pas këtij orari sipas kahut të lëvizjes, tuneli do të bllokohet dhe lëvizja do të kryhet nga Durrësi.

Kliko per me shume info

Policia e Shtetit bën gjithashtu me dije se ka marrë të gjitha masat për mbarëvajtien e këtij aktiviteti sportiv, me të njëjtin përkushtim e seriozitet si për çdo ndeshje tjetër ndërkombëtare që është zhvilluar në vendin tonë.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.