Ekspertët përgjigjen: Ja përse nuk duhet t’a përdorni WhatsApp

whatsappAplikacionet më të përdora ditët e sotme janë WhatsApp dhe Facebook Messenger. Sipas Amnesty International, këto platforma janë më të sigurta për biseda.
janë platformat më të, thuhet sipas. Por kjo është duke u parë me skepticizëm nga njerëzit e komunitetit të teknologjisë, të cilët kanë paralajmëruar se aplikacioni mund të mos jetë fare i sigurt pas të gjithave.
Amnesty i dha Facebook-ut dhe WhatsApp-it pikë prej 73 nga 100 – pikët më të larta – në termat e sigurisë.
Por aplikacioni është duke u kritikuar nga grupet teknologjike, duke përfshirë Electronic Frontier Foundation. Kjo organizatë ka paralajmëruar se njerëzit duhet të jenë të kujdesshëm para se ta përdorin WhatsApp për biseda të ndjeshme, për shkak të frikës se ato biseda mund të lexohen.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.