E reja shokon, trasmetoi live marrëdhënien seksuale në grup(Foto)

kine-e-reja-shokoiNjë ngjarje aspak e këndshme ka ndodhur në Kinë, ku nëj 21-vjecare me emrin herry Gun’ kishte postuar direkt në internet marrëdhënie seksuale në grup. Menjëherë pas publikimit, videoja ‘mori dhenë’ nëpër internet. Sipas ligjeve penale në Kinë, është e ndaluar që të ‘prodhohen, shumëzohen, publikohen e shiten materiale pornografike’ dhe ata që e thyejnë këtë ligj mund të dënohen me jo më shumë se 3 vite
E dosjes së Sherry Gunit i është vënë vula e dënimit prej 4 vitesh, ku sipas mediave lokale në Kinë ky vendim është marrë incizimi i saj kishte pasur pamje shumë eksplicite.
Raportohet se edhe pjesëmarrësit e tjerë në këtë akt janë arrestuar nga qeveria kineze.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.