E pabesueshme, fitoi 17 milion euro në lotari, ja veprimi hidraulikut(Foto)

hidraulik-17milionFitoi 17 milion euro lotari, hidrauliku nga Skocia sërish nisi jetën e mëparshme. NDryshe nga shumë të tjerë që do kërkonin ti shpenzonin në gjëra luksi, John Doherty ka bërë të kundërtën. Edhe pse fitoi 17 milionë euro, ai ditën e nesërme e nisi po njësoj, si hidraulik. Mësohet se ai edhe një kurs tjetër për hidraulik dhe bën një jetë mjaft të thjeshtë. Ai thotë se fakti që fitoi këto para sigurisht që e ka gëzuar pa masë, por kjo nuk do të thotë që ai të mos qëndrojë me këmbë në tokë. Gjithsesi patjetër që i ka bërë vetes një dhuratë, furgoni që ai përdor është goxha i shtrenjtë.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here