E frikshme, 2/3 e pulave në supermarkete janë të infektuara me virusin E-coli

Kliko per me shume info

foto-pulatDaily Mail shkruan se sipas ekspertëve treçereku i pulave që gjenden në supermarkete dhe blihen nga konsumatorët janë të infektuara me virusin i cili është rezistent ndaj antibiotikut, E-coli.

Ky tregues tregon një rrezik në shkall të lartë të shëndetit publik. E-coli shkakton vjellje, infeksion urinar dhe në shumë raste çon deri në fatalitet.

Kliko per me shume info

Ky lloj virusi që gjendet tek shpendët mendohet se nuk shfaq shenja të sëmundjes por qëndron në fytin e personit të prekur.

Ai nuk mund të shërohet me antibiotikë dhe kura e virusit nuk është gjetur akoma.klan
angli

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here