Largohet Mirela Muça, ja kush vjen në krye të INSTAT

instatDelina Ibrahimaj do të mbajë postin e Drejtores së Përgjithshme të Institutit të Statistikave (INSTAT).

Ibrahimaj është emëruar në krye të këtij institucioni pas largimit nga ky institucion të Mirela Muçës.

Kliko per me shume info

Mësohet se Ibrahimaj ka përvojë të gjërë në kryerjen e analizave ekonomike, fituar gjatë eksperiencës së punës në Bankën e Shqipërisë dhe pranë Kryeministrisë si koordinatore për krijimin e një sistemi të integruar shkëmbim informacionesh dhe statistikash operacionale të Instituteve shtetërore.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here