Donald Trump president. A do të pranohen më shqiptarët në Amerikë? Përgjigjet Konsulli!

donald-trumpDeklaratat e Presidentit të zgjedhur amerikan, Donald Trump gjatë fushatës dhe premtimet e tij për zgjedhësit për eliminimin e emigracionit kanë sjellë jo pak pakënaqësi ne opinionin amerikan, europian por edhe për shqiptarët.

Një numër i madh qytetarësh kanë aplikuar Lotarinë Amerikane dhe nuk e dinë nëse do të vijojë politika amerikane për pritjen e tyre.

Kliko per me shume info

Të gjitha dyshimet i ka shuar konsulli amerikan në përgjigjet e së enjtes në faqen e ambasadës së SHBA-ve në Facebook. Një qytetar e ka pyetur nëse do të pranohen emigrantë shqiptarët tani që Donald Trump është president i USA, përgjigjja ka qenë pohuese, citon bw.

konsulliQytetari: Përshëndetje! Kisha një pyetje. Tani që Donald Trump është president i USA, a do të pranohen më emigrantë shqiptarë në Amerike, flas për ata që tashmë kanë aplikuar në lotari dhe që mund të rezultojnë fitues? Faleminderit paraprakisht!

Konsulli: Sigurisht që do të pranohen.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here