‘’Nëse fitoj, do të…’’, ja premtimet shokuese të Donald Trump

donald-trumpËshtë ende si një ëndërr për amerikanët fitorja e Trump. Duke rikujtuar kohën kur askush nuk e besonte, tani Trump është i pari I atyr eshteteve. Gjatë kohës së fushatës, Trump dha disa premtime, sa do i realizojë ai ato? PAsi vlen të kujtojmë se ato premtime janë shumë të ashpra.

1-Të ndalojë hyrjen e myslimanëve në SHBA për të luftuar terrorizmin
2- Të ndërtojë murin në kufirin me Meksikën për të ndaluar emigracionin e paligjshëm
3- Të kthejë më shtëpi më shumë se 2 miliardë emigrantë, pjesa më e madh sipas Trump janë shpërndarës droge dhe maskarenj
4. Të ndërpresë ndërhyrjen ushtarake në Libi, Irak dhe Afganistan për luftën kundër terrorizmit
5- Të anulojë mbledhjen e fondeve në luftën kundër ngrohjes globale
6- Të marr masa kundër femrave që praktikojë abortin

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here