Djema kujdes kur i dërgoni të dashurës video, mund të përfundoni si Erjoni!

Kjo nuk është video e zakonshme, ku mund të shikojmë një djalë që qan për një vajzë.

Erjoni, një djalë rreth të tridhjetave ka bërë një mesazh të ndjerë me video ndaj një vajze me emrin Alma ku i kërkon ta falë për diçka që ai ka bërë dhe te rikthehet te ai.

Kliko per me shume info

Por me sa duket, Alma jo vetëm nuk e ka falur por supozohet se e ka shpërndarë videon online për t’u tallur.

Përtej ‘fatkeqësisë’ së dalit në fjalë që pa dashur ka përfunduar në mediat on line, kjo video lë të shërbejë dhe si një shembull për të kuptuar se çfarë mund t’iu ndodh nga e dashura apo ish e dashura.

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.