Takim me një djalë me mjekër, ja arsyet përse duhet

11Femrat nuk i pëlqen takimet me djem që mbajnë dhe rrisin mjekrën. Por, ky mendim është i gabuar, shkruan iheartintelligence.com, duke shkruar disa arsye se përse s’duhet t’i refuzoni. Mashkulli që mban mjekër është i shëndetshëm.
Nëse i referohemi shkencës nënkuptohet që mashkulli që mban mjekër është i shëndetshëm.
Mjekra është e pastër
Mirëmbajtja e mjekrës të merr kohe dhe përkushtim. Meshkujt që rrisin mjekrën njihen si më të urtë dhe më të vendosur. Kujtojmë se burrat më të sukseshëm kanë rritur mjekrën si Sokrati, Jezusi, Gandalfi, Chuck Norris etj
Ky mashkull është më i fortë se

Kliko per me shume info

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here