Vlorë, ushtroi dhunë mbi prindërit, arrestohet 22- vjeçari(Emri)

dhune-gruajaNjë tjetër rast dhune raportohet së fundmi. Bëhet fjalë për një 22- vjecar i cili akuzohet se ka ushtruar dhunë mbi prindërit e tij, përkatësisht 51 dhe 43 vjeçe.
Shtetasi, Eni Kuçi është arrestuar nga policia në Vlorë. Këtyre shtetasve, iu plotësua kërkesë padia, për lëshimin e urdhrit të menjëhershëm të mbrojtjes.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here