Demi i tërbuar sulmon makinën, e nxjerr nga rruga me familjen brenda

demiiKy është momenti kur një dem i inatosur pothuajse përmbysi një makinë ndërkohë që pasagjerët ndodheshin brenda.

Incidenti ndodhi në një rrugë në një provincë të Guadalaharës gjatë festivalit të demave. Demi duket se sulmon makinën duke i ngulur brirët anës saj.

E goditi aq fort me brirë sa nga një pjesë e makinës filloi të rridhte karburant. Kafsha përdor të gjithë forcën e tij për ta ngritur makinën nga toka por më pas dorëzohet dhe fillon të ndjekë turmën e ngazëllyer.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.