Dasma më e cmendur që keni parë, nusja me babain bëjnë spektakël

Në një dasmë në Amerikë, nusja me babanë e saj i lanë të ftuarit të mahnitur kur nga kërcimi i tyre i ngadaltë filluan të kërcenin nën muzikën e Mc Hammer dhe NSYNC.

Mikayla Ellison Philips dhe babai i saj Nathan Ellison në video duken në mes të pistës së kërcimit në prani të 400 miqve dhe familjarëve, në ceremoninë e dasmës në Utah në datën 8 tetor.

“Ishte diçka e bukur ta shikoja tim atë kaq që lumtur. Ishte një ëndërr e bërë realitet”, tha nusja 25-vjeçare.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.