Ja si mund ti dalloni bateritë e manipuluara

bateriHerë pas here do të keni punë me bateri të ndryshme. Kur vjen koha për t’i ndërruar ato, vështirë se do të mund të qëlloni se cila është ende e mbushur, e cila është harxhuar krejtësisht.

Pra, kontrollimi i tyre është pothuajse i pamundur, pasi që vetë pak njerëz i kanë paisjet e duhura për ta bërë këtë në shtëpi.

Sidoqoftë, këtë problemi mund ta harroni, pasi që një videon shpjegon më ës miri disa metoda efektive për t’i kontrolluar bateritë e juaja,transmeton Telegrafi.

Kliko per me shume info

Siç mund të shihni në videon e mëposhtme, nëse e gjuani baterinë nga një lartësi e vogël, ajo do të “qëndrojë në këmbë” nëse veç ka bateri.

Pra, nëse nuk ka bateri, ajo do të rrëzohet. Mbajeni mend këtë truk të thjesht dhe më asnjëherë nuk do t’i ngatërroni bateritë e mbushura me ato të harxhuara.

Kliko per me shume info

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here