Cudia në kafazin ku njerëzit shohin vdekjen në sy

2
Kliko per me shume info

kafaziAi është një nga zvarranikët më të frikshëm dhe jeton në veri të Australisë.

Që nga koha kur në vitin 2008, Shpella e zvarranikëve u hap për publikun, njerëzit të shtyrë nga kërshëria janë bërë pjesë e eksperiencave jo të zakonshme, teksa kanë pranuar të hyjnë në të ashtuquajturin kafazi i vdekjes, që në fakt i mbron nga zvarraniku gjigand, i cili arrin një gjatësi prej 5 metrash Janë me mijëra persona që kanë dashur ta provojnë këtë eksperiencë duke u përballur me frike dhe panik.

Kliko per me shume info
Kliko per me shume info
Kliko per me shume info
SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here