“Çmendet” studentja, pothuajse lakuriq në shkollë (Foto)

UntitledPortalet serbe kanë publikuar një fotografi interesante, ku shihet një vajzë me veshje “hot” deri sa shkon në provim.
Kodi i veshjes në Univerzitetin e Beogradit, respektivisht në Fakultetit Juridik nuk ia ndalon kësaj vajze këtë veshje, transmeton Zëri.
Kësisoj, muk ka informata nëse personi në fotografi kaluar me sukses provimin dhe nëse ajo mund të pritet së shpejti në një nga gjykatat në territorin e Serbisë.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here