Shokuese, cifti bën seks oral në mes të stacionit të trenit

seks-treniNjë cift është fotografuar në një stacion treni duke bërë seks oral.
Nuk dihet se ku është bërë kjo foto, por cifti i pashqetësuar në një zonë mjaft të frekuentuar ka vendosur të bëjë seks.
Fotoja është publikuar në rrjetet sociale dhe ka marrë reagime negative.
Sic duket edhe në foto, në krah të majtë duken pasagjerë të ulur që presin trenin, por kanë parë këtë shfaqje aspak të këndshme.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.