Çifti lodinez shokon! Kryejnë marrëdhënie në dritaren e hotelit (Video)

111Komplekset apo turpi nuk janë më pjesë e jetës sonë. Së fundmi është bërë në modë që haptazi të kryesh marrëdhënie, qoftë në lolake, në ambiente para shkollave, në supermarket etj.

Këtë herë bëhet fjalë për një cit nga Londra, të cilët filmohen duke kryer marrëdhënie në dritaren e një hoteli. Videoja e tyre është publikuar dhe për pak orë është bërë shumë e klikuar.

https://d1wst0behutosd.cloudfront.net/videos/11498329/32147533.mp4?Expires=1478176486&Signature=aS2OOi7WpqonLW4e3JGCaHbJXttlXTu3rDDhWnDDh3cZnTvF4n5sKQAPoyfU3wFgeDdz1z1YXETGoGD8GP3uAN4wve3FrXBEgqEqz15FRdQkagfryGOcjZaNGH3VsRWDlWWI8h-khEDCZmfncHi4OYj9B3orC7mt9Y4ad3nMbJ8qbOUgUPBTM~Za5c7RDoNGWeG9UWS9nzN7CYn6yB792uAckW3Z-LXSeV3KaGtBudzL8Ud9EnTaQ-WqnettbEKtLwi72mTrLaJxJXGFynajcArrvJXXwMbT1osFb1bxs-Ndk3VHQU3uOk13woKZ0mPILdhooanLtI9193hunmPryg__&Key-Pair-Id=APKAJJ6WELAPEP47UKWQ

Kliko per me shume info Kliko per me shume info

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Kryeministri Edi Rama pranon Lulzimin në kabinetin qeveritar

Kryeministri Edi Rama ka përzgjedhur si këshilltar në kabinetin e tij Lulëzim ...