Cfarë shikoni në këtë foto?

foto-testAjo që mund të duket si një vizatim i zakonshëm mund të jetë një sekret i shëmtuar. Kjo foto është bërë virale në internet, dhe interpretimi bëhet në dy mënyra.

Shumica mendojnë se bëhet fjalë për vizatimin e një gruaje nudo, ndërsa pjesa tjetër, për dy persona që kërcejnë me duart lart. A do ju shkonte mendja për keq?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.