Burri bën operacion plastik gjoksin, arsyeja do t’ju shokojë(Foto)

untitledNjë ngjarje e pazakontë ka ndodhur në Kinë. Bëhet fjalë për një një 30-vjeçar, i cili vendosi të rrisë gjoksin, sepse nuk po gjente dot punë e kjo ndërhyrje mund ta ndihmonte. Burri me pseudonimin Ho, nuk ka asnjë përvojë të veçantë pune dhe mendoi se po të bënte gjoksin, meshkujt mund ta ndihmonin që të punësohej. Askush nuk i ka thënë se ishte një ide e keqe, e padobishme, e shëmtuar dhe për pasojë ai bëri operacionin, duke marrë para borxh. Kur 30-vjeçari u kthye në shtëpi me gjoksin prej silikoni, familja e tij u habit sepse nuk dinte gjë. Ajo këmbënguli që Ho, ta hiqte silikonin dhe pas disa debatesh ai e dëgjoi këshillën. Burri nuk arriti që të shfrytëzonte gjoksin që të fillonte punë dhe tashmë i duhet të paguajë borxhin e operacionit.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.