Black Friday/ Nami në SHBA, klientët pushtojnë dyqanet

black-fridayNjë herë në vit, pas festës së Falenderimeve vjen dita e shumëpritur për amerikanët, e quajtur “Black Friday” ( e premtja e zezë). Por kjo e premte nuk është aspak e zezë, përkundrazi ajo është dita e uljeve dhe ofertave.
Klientët kanë pritur hapjen e dyqaneve që në mëngjes në radhë, për të gjetur mallin e tyre të preferuar me çmim të leverdisshëm. Në vitet e fundit ‘E Premtja e zezë’ është përhapur edhe në vendet Europiane dhe në dyqanet online, ku çmimet e ulura zgjasin vetëm pak orë.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here