Prekëse/ Babai i Ergi Dinit ka disa fjalë për të birin…

babai-ergitVdekja tragjike e 22-vjevarit ka prekur një vend të tërë. Dedikime, ngushëllime, lotë pa fund, por… njihuni me fjalët e babait të të ndjerit.
ÇAST I KEQ
Vdekja më vështron me sytë tuaj…
Retë dhe pulbardhat digjen nga perëndimi.
Mbi buzët tuaja prej lamtumire, më pret puthja e fundit.
Hëh!
Trendafilat prej gjaku të urrejtjes, do thahen në parvazin e horizontit.
Unë pres i veshur me smokingun e zi te muzgut, të takoj ditën tjetër…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.