Azil në Gjermani, shkatërrohet banda shqiptare që kreu 65 grabitje

Kliko per me shume info

shqiptarettShtatë shtetas shqiptarë janë arrestuar në Gjermani, pasi akuzohen për 65 vjedhje të kryera në banesa.

Banda kriminale shqiptare e moshës nga 21-45 vjeç vepronte në qytete të ndryshme në Gjermani, por më shumë në Boon.

Kliko per me shume info

Shqiptarët kanë vjedhur 47 banesa dhe 18 makina, ndërsa emrat e tyre nuk publikohen.

Përfaqësuesi i autoriteteve gjermane, Mark Patrick shprehet se shqiptarëve u ishte refuzuar azili dhe ishin në pritje të dëbimit nga Gjermania.

Kliko per me shume info
SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here