Autori shokon, ‘’ Alienët do të kthehen’’

alienAutori kontrovers i librit “Chariots of the Gods”, Erich Von Daniken ka shokuar të gjithë njerëzimin me teoritë e tij. Ai parashikon se alienët do të rikthehen brenda periudhës prej 20 vjetëve. Ndonëse teoritë e tij nga shumë akademikë janë vlerë- suar si “pseudoshkencë”, librat e tij vazhdojnë që të lexohen nga ata që besojnë teorinë antike të alienëve. Von Daniken në një fjalim të mbajtur së fundmi tha se mijëra vjet më parë, kishte pasur një “luftë në qiell” dhe se alienët mund të rikthehen brenda dy dekadave të ardhshme.
“Jashtëtokësorët dinë për ne, meqë ne jemi pjesë e ADN-së së tyre. Bibla flet për ‘vajzat e njeriut’ që patën marrëdhënie seksuale me këta vizitorë, ku këtë tregim e përsëritin edhe shumë mite dhe legjenda të tjera”, thotë ai.

Kliko per me shume info Kliko per me shume info

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Metodat ekstreme, si stërvitet policia më e fortë në botë…+18

Në këtë video duket disa nga policët më të fortë në botë ...