Autopsia nxjerr shkakun e vdekjes së Astrit Deharit

3
Kliko per me shume info

dehariiiKa përfunduar autopsia e Astrit Deharit.

Kryeprokurori i shtetit Sylë Hoxha ka thënë se informacioni sipas ekspertëtve ligjorë, pasojë e vdekjes së tij ishte asfiksia ose mosfrymëmarrja dhe pengesat në frymëmarrje.

“Rezultatet përfundimtare do të dalin së shpejti, me ç’rast do të informohen të gjithë”.

“Prej ditës së parë kemi qenë mjaft transparent si prokurori e shtetit, në bashkëpunim me policinë dhe me ekspertët e mjekësisë ligjore dhe kështu do të jemi deri në fund”.

“Një mjek i kësaj fushe nga Shqipëria, një nga Anglia të angazhuar nga familja Dehari, kanë qenë vëzhgues të këtij procesi. Ne u takuam pas përfundimit të autopsisë, na falënderuan edhe ekspertët e autopsisë nga familja, sepse çdo gjë ka qenë profesionale dhe korrekte”. /KlanKosova/

Kliko per me shume info
Kliko per me shume info
Kliko per me shume info
SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here