Arsyeja befasuese, ja përse disa persona qajnë më shpejt se të tjerët

UntitledTë gjithë njohim dikë në familjen tonë apo në rrethin tonë shoqëror, që preket dhe me një shaka të vogël apo me skena prekëse.

Ekspertët nuk janë tërësisht të bindur se pse ndodh ky fakt tek një kategori e caktuar personash, por studimet e tyre tregojnë se kjo mund të lidhet me disa faktorë, si gjinia, femratpreken më shpejt se meshkujt, apo përjetimi i një traume në të kaluarën.

Kliko per me shume info

Ekspertët shpjegojnë se luhatja emocionale mund të vijë edhe si shkak i luhatjes hormonale, që do të thotë se femrat në një moshë më të madhe që kanë kaluar apo po kalojnë menopauzën janë më të ndjeshme se të tjerat.

Gratë në fazën e mensturacioneve kanë gjithashtu luhatje emocianale për shkak të luhatjeve hormonale.

Gratë shtatzëna janë më të ndjeshmet kur vjen puna për tek luhatjet emocionale apo të qarit.

Në rastet kur vazhdoni të qani për një kohë të gjatë, ndonjëherë edhe pa shkak mund të jetë një shenjë e depresionit, prandaj është shumë e rëndësishme që të konsultoheni me një mjek./albeu.com/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here