I shpallur në kërkim prej ditësh, arrestohet Etrit Berisha

UntitledI shpallur në kërkim më datë 20.09.2016, inspektori në Drejtorinë Rajonale të AKU Tiranë (Autoritetit Kombëtar të Ushqimit), Etrit Berisha arrestohet. MËsohet se ky shtetas ndalohet pasi dyshohet se ka kryer veprën penale të “Korrupsionit pasiv të personave që ushtrojnë funksione publike”.
Më datë 20.09.2016, është ndaluar bashkëpunëtori i tij, shtetasi Indrit Korbi.

Njoftimi Policisë së Tiranes “Nga hetimet e kryera, ka rezultuar se këta dy shtetas në bashkëpunim me njëri-tjetrin, gjatë ushtrimit të detyrës së tyre si inspektor në Drejtorinë Rajonale Tiranë të AKU (Autoritetit Kombëtar të Ushqimit”, dyshohen se kanë ushtruar presion për një kohë të gjatë, i kanë kërkuar dhe marrë shumën prej 20.000 lekë të reja një subjekti privat për zhbllokimin e aktivitetit të tij, të bllokuar disa muaj më parë nga AKU – Drejtoria Rajonale Tiranë”

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here