Aktori Kosovar pjesë në një film Hollywoodian, publikohet traileri(Video)

aktori-kosovarPublikohet traileri i filmit “Zookeepers’s Wife”, ku luan dhe aktori Kosovar Val Maloku. Po ashtu shihet dhe në trailerin e filmit. MËsohet se filmi do të nisë së trasmetuari në mars të vitit të ardhshëm.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.