Është 68 vjeç, dhe është nxënësi më i vjetër në shkollë(Foto)

UntitledBëhet fjalë për Durga Kami një nga 68 vjeçar nga Nepali. MËsohet se e kishte penguar varfëria e skajshme dhe se tani e kishte e gjetur mundësinë.
Edhe pse shumë i moshur, baba dhe gjysh i tetë nipave dhe mbesave, ai shkon në shkollë, gjashtë ditë në javë. Sipas tij arsyeja pse nisi shkollën, është se i vdiq gruaja. Ai thotë se dëshiron të mësoj deri në vdekje, duke shtuar se veprimi i tij do ti inkurajonte të tjerët të shkollohen, pa marrë parasysh se çfarë moshe i takojnë.
Sipas të gjitha statistikave zyrtare deri tash, nxënësi nga Nepali duhet të jetë studenti më i vjetër në botë.

Kliko per me shume info

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here