Zhvishet nudo gjatë trasmetimit të drejtëpërdrejtë, gazetarja shokon (Video +18)

UntitledNuk është hera e parë që e bën këtë veprim, zhveshja live është si trend për të. Bëhet fja;ë për Karen Aguilar, moderatorja venezueliane. Hera e parë ishte kur ekipi i saj u eliminua nga Copa Amerika.
Gazetarja seksi ishte në transmetim direkt dhe papritur filloi të heqë ato pak rroba që kishte veshur.
Fama e saj sigurisht ka filluar nga zhveshja dhe nuk e ka aspak problem ta bëjë këtë sa herë që njerëzit e harrojnë.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here