Video-STOP/ Zgjidhje për invalidin Haki Zekthi

Haki Zekthi, një invalid që vuan nga një sëmundje e rëndë, prej dy vitesh nuk mund të lëvizë. Me një kërkesë modeste, por jetësore për të, i është drejtuar emisionit investigativ “STOP”.

Ai kërkon një karrocë, pasi është i pamundur fizikisht të lëvizë për shkak të paralizës.

Kliko per me shume info

Stafi i emisionit ka udhëtuar drejt Kuçovës, aty ku edhe banon familja Zekthi. Bashkëshortja e tij, Faire Zekthi tregon se kushtet e jetesës i kanë të vështira dhe veç kësaj, i duhet të kujdeset për Hakiun, si të ishte një fëmijë

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.