Audi publikon video të jashtëzakonshme

Audi AG është një prodhues gjerman i automobilave që dizajnon, prodhon dhe shpërndan automjete luksoze.

Audi operon edhe jashtë shtetit, në të gjithë botën nga selia e tij në Ingolstadt, në Bavaria.

Mirëpo këtë herë Audi ka publikuar një video të mrekullueshme dhe të jashtëzakonshme.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here