E besoni dot?! Edhe valixhet në të ardhmen do të ecin vetë

Kliko per me shume info

valixheTërheqja zëvarrë e valixheve të rënda së shpejti do t’i përkasë së shkuarës.

Valixhja e re e automatizuar e quajtur “Shoqërues i udhëtimeve” do t’ju ndjekë kudo që shkoni.

Kliko per me shume info

E pajisur me një motor si dhe me dedektorërë me infra të kuqe që e ndihmojnë që të identifikojë objektet që ka përballë dhe në këtë mënyrë edhe t’i shmangë, ngarkesat e rënda nuk do jenë më problem për ju pasi në një farë mënyre do të ecin vetë.

Për momentin është “Shoqëruesi i udhëtimeve” është vetëm një prototip por ka dhe kompani të tjera të cilat janë të interesuar që ta çojnë më tej konceptin e valixheve që ecin vetë.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.